Sõida

Kui kaua kulub 1200 miili sõitmiseks?

Kui kaua kulub 1200 miili sõitmiseks?

a) Kui palju aega säästate 1200-miilisel reisil, kui teie keskmine kiirus on 60 miili tunnis võrreldes keskmise kiirusega 50 miili tunnis. Kiirusel 60 miili tunnis võtab reis (1200 ÷ 60) tundi. 1200 ÷ 60 = 20 tundi.

  1. Kui kaua kulub 1000 miili sõitmiseks?
  2. Kui kaua kulub 1500 miili sõitmiseks?
  3. Kui kaua kulub miilide sõitmiseks?
  4. Kui kaua kuluks 12 miili sõitmiseks?
  5. Kui pikk on 3000 miili sõit?
  6. Kui kaua kulub 1100 miili sõitmiseks?
  7. Mitu minutit on 2 miili?
  8. Mitu minutit on 1 miil?
  9. Kui pikk sõit on 13 miili?
  10. Kui pikk on 15 km sõitu?
  11. 11 miili kaugusel?
  12. Kui kiiresti saate üle riigi sõita?
  13. Mitu tundi on 5000 miili?
  14. Kaua kuluks üle Venemaa sõitmiseks?

Kui kaua kulub 1000 miili sõitmiseks?

Läbite 75 miili 1 tunniga, seega vajate 1000 miili jaoks (1000/75) x 1 tund = 13 tundi ja 20 minutit.

Kui kaua kulub 1500 miili sõitmiseks?

Kui suudate sõita 50 miili 1 tunniga, oleks 1500 miili sõitmiseks kulunud tundide arv 150050 ehk 30 tundi.

Kui kaua kulub miilide sõitmiseks?

Kui sõidate kiirusega 40 miili tunnis, kulub miili läbimiseks 1/40 tunnist. Reisimiseks kulub 2 1/2 tundi 2.5 miili. See võtab 3 1/2 minutit.

Kui kaua kuluks 12 miili sõitmiseks?

Seega, kui reisite 1 miili, kulub selleks 60/40=1.5 minutit. Reisimine 12 miili on 12*1.5 = 18 minutit.

Kui pikk on 3000 miili sõit?

60 miili tunnis on 50 tundi 3000 miili lõpuni.

Kui kaua kulub 1100 miili sõitmiseks?

1100 miili / 70 miili tunnis = 15.71 tundi.

Mitu minutit on 2 miili?

2 miili… öeldakse, et vahemaa on suhteline. Kõndimine võtab enamikul inimestel aega umbes 45 minutit. Rattaga sõitmine, 15 minutit.

Mitu minutit on 1 miil?

Miil: miil on 1.61 kilomeetrit ehk 5280 jalga. Mõõduka tempoga 1 miili kõndimiseks kulub 15–20 minutit. 3K: 3 kilomeetrit võrdub 1-ga.85 miili ehk 9842.5 jalga ehk veidi vähem kui 2 miili.

Kui pikk sõit on 13 miili?

Nii et 13 miili kuluks umbes 8.2 minutit.

Kui pikk on 15 km sõitu?

2 vastust asjatundlikult juhendajatelt

Vahemaa on 15 km ja kiirus 90 km/h. (15 km)/(90 km/h) = (1/6)h või "üks kuuendik tunnist." Teisendage see minutiteks. (1 h)/6* (60 min/h) = 10 min. Seega on vastuseks 10 minutit.

11 miili kaugusel?

11 miili võrdub 88 karu või 2420 jardi või 7260 jalga.

Kui kiiresti saate üle riigi sõita?

Rannikult rannikule sõitmiseks kulub umbes 45 tundi ehk kuus 8-tunnist päeva. Peate otsustama, kas soovite sõita ühega neljast rannikust rannikuni või läbida riigi, nagu tegid vanamehed U-l.S. kiirteed. Kui teil on reisimiseks aega umbes kolm kuud, näete isegi kõiki 48 mandriosariiki.

Mitu tundi on 5000 miili?

Minu arvates on realistlik, et üksi sõitmine 5000 miili jagatud 50 miiliga tunnis võrdub ikkagi 100 sõidutunniga.

Kaua kuluks üle Venemaa sõitmiseks?

Läbi Venemaa Peterburist või Moskvast Vladivostokki sõitmiseks kulub minimaalselt 11 päeva. Marsruut on umbes 9700 km pikk ja sõiduaeg on oluliselt vähenenud, kuna teid on viimastel aastatel oluliselt parandatud.

Kuidas saab registreerimisnumbri järgi teada, kellele auto kuulub?
Kas registreerimisnumbri järgi saan teada, kellele auto kuulub?Kas ma saan jälgida auto registreerimisnumbri omanikku Ühendkuningriigis?Kas ma saan n...
Utahis võib automüüja auto tagasi anda ja mitte anda teile autot või ravi või mitte teavitada teid pärast selle tagastamist, lihtsalt jätta teie auto alles?
Kui kaua peab finantsettevõte auto tagasi võtma?Kas esindus võib auto tagasi võtta?Kuidas ma saan oma auto pärast tagasivõtmist?Kas tagasivõtmiskorra...
Kas karburaatoriga mootorile saab turbo panna?
Turboülelaadimine on tegelikult üsna lihtne. ... Turbod on suurepärane viis kütuse sissepritsega mootorite võimsuse suurendamiseks, kuid neid saab kas...